- Dondurulmuş ıspanak (ben iglo kullandım, memnunum)
- 1 baş kuru soğan
- 1 adet havuç
- 1 adet kırmızı biber (evde yoktu ben yeşilini kullandım)
- 3-4 diş sarımsak
- Tuz
- Biber
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Yapılışı
Yağı eklediğimiz tenceremize küp doğranmış soğanları ekleyip terletiyoruz. Bu esnada 2-3 yemek kaşığı su ekliyoruz. İnce kıyılmış sarımsak, küp havuç ve biberimizi ekliyoruz. Kapağı kapalı halde 2-3 dakika pişirelim. Ispanakları ekleyelim. Tuz ve karabiber ekleyelim. Gerekirse biraz daha su ekleyebiliriz. Kapağı kapalı halde ıspanaklar iyice yumuşayana kadar pişirelim. İster ılık, ister soğuk yiyelim. Voila!!!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder