Benim bu yemeği yapmayı en sevdiğim durum, futbol maçlarıdır. Maçla birlikte sıcak kanat-soğuk bira ikilisi değişilmez. Veya yakın arkadaşlarınız geldiğinde kolay bir yemek.
Malzemeler
- 1/2 kilo tavuk kanadı
- 1 çay kaşığı tuz
- İsteğinize göre değirmen karabiber
- 1 çay kaşığı köri
- 1 çay kaşığı tatlı toz kırmızı biber
- Acı severler için pul biber
Hazırlanışı
- Tavuk kanatlarını bir borcama alın. Bütün tuz ve baharatlarla 2 dakika boyunca ovalayın. Tavukların borcama yayılmış olmasına ve üst üste gelmemesine özen gösterin.
- 200 derecelik fırında çıtır çıtır olana kadar yaklaşık 20 dakika fırında tutun.
- Çıkarıp afiyetle yiyin :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder